|
Skype Me�!
Skype: vtbulgaria

За нас


Във ВТ България не става въпрос за нас, а за вас.

Затова ще се представим накратко и ако желаете за узнаете повече за нас, ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси. Или пък попитайте клиентите ни за нас.

Ние сме малък, но гъвкъв екип от млади професионалисти с повече от 16 години опит в сферата на недвижимите имоти. Всички от нашия екип са любезни, отдадени на работата си, владеят английски език и са възпитаници на едни от най-престижните университети в България.

Отлично познаваме местния пазар, тъй като сме базирани във Велико Търново.

В настоящето, когато пазарът на имоти се променя постоянно, ние следим последните новини и тенденции всеки ден, за ви дадем независим, компетентен съвет. Запознаваме се редовно с последните промени в законодателството, за да можем да защитим интересите на нашите клиенти по всеки възможен начин.

За нас удовлетворението на клиентите е по-важно от сляпото преследване на комисионни.

Целта на ВТ България при съвместната ни работа е да поемем тежестта на всички детайли, за да може Вие да сте спокойни за вземането на важните решения.

Предлагаме широк набор от услуги – от покупко-продажба на имоти до услуги “след продажбата”, но ако имате различни изисквания, ние ще приспособим нашите услуги към Вашите конкретни нужди.

                                                                        Екипът на ВТ България


Кратко описание за същността на проектната дейност, изпълнена за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Вследствие на настъпилия епидемичен взрив от КОВИД-19, се отбеляза сериозен срив в приходите от продажби на услуги на Агенция за недвижими имоти „ВТ България“ ООД, което доведе до недостиг на средства за покриване на разходи по дейността. С получените средства в размер на 3 990 лв. по Договор № BG16RFOP002-2.073-17676-C0, по оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност 2014-2020“, бяха покрити разходи за заплати на всички лица, наети по трудов договор във фирмата, за периода 02.2020 – 05.2020. Полученият грант съществено спомогна за запазване на работните места и продължаване на дейността на бенефициента.

14.12.2020 г.

Велико Търново

Парцел в регулация
5 000 EUR
- 52%
Къща
39 000 EUR
- 7%
Къща
40 000 EUR
- 20%
Къща
6 000 EUR
- 39%