|
Skype Me!
Skype: vtbulgaria

За нас


Във ВТ България не става въпрос за нас, а за вас.

Затова ще се представим накратко и ако желаете за узнаете повече за нас, ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси. Или пък попитайте клиентите ни за нас.

Ние сме малък, но гъвкъв екип от млади професионалисти с повече от 15 години опит в сферата на недвижимите имоти. Всички от нашия екип са любезни, отдадени на работата си, владеят английски език и са възпитаници на едни от най-престижните университети в България.

Отлично познаваме местния пазар, тъй като сме базирани във Велико Търново.

В настоящето, когато пазарът на имоти се променя постоянно, ние следим последните новини и тенденции всеки ден, за ви дадем независим, компетентен съвет. Запознаваме се редовно с последните промени в законодателството, за да можем да защитим интересите на нашите клиенти по всеки възможен начин.

За нас удовлетворението на клиентите е по-важно от сляпото преследване на комисионни.

Целта на ВТ България при съвместната ни работа е да поемем тежестта на всички детайли, за да може Вие да сте спокойни за вземането на важните решения.

Предлагаме широк набор от услуги – от покупко-продажба на имоти до услуги “след продажбата”, но ако имате различни изисквания, ние ще приспособим нашите услуги към Вашите конкретни нужди.

                                                                        Екипът на ВТ България

Парцел в регулация
2 000 EUR
- 20%
Парцел в регулация
7 000 EUR
- 30%
Къща
40 000 EUR
- 12%
Апартамент
115 000 EUR
- 8%