|
- 44%
79 000 EUR
Продажба
45 000
Реф.№: VT264
Земеделска земя
гр. В.Търново, Индустриална зона
Парцел: 7 800 кв.м
  • Голям парцел
  • Вода и електричество могат да се прекарат
  • Леснодостъпен имот
  • Добри възможности за бизнес
  • До гр. Велико Търново

Описание: Голям парцел земеделска земя разположен много близо до индустриалната зона в западната част гр. Велико Търново. Имотът е леснодостъпен, тъй като е разположен на асфалтов път и е само на 700 м. от главния път за гр. София. Площта му е 7 800 кв.м. Вода и електричество могат да се прекарат. Поради удобното разположение на имота и неговия размер, той предлага добри възможности за бизнес.

Местоположение: До гр. Велико Търново, близо до пътя за София-Велико Търново. Предлага отличен достъп до града и е близо до електичество и водоснабдяване. Също така е близо до село с традиционни български къщи. В селото има магазини, барове, ресторанти, етнографски комплекс с музей само на 30 м. от река Янтра и друг комплекс с ресторант и хотел с басейн. Добре развит селски и еко-туризъм.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.