|
- 6%
План
34 000 EUR
Продажба
32 000
Реф.№: G2801
Къща
60 кв.м
50 км от В. Търново
2 спални
Парцел: 824 кв.м
  • Двуетажна къща
  • Ремонтирана
  • Обзаведена
  • Автентична архитектура
  • Южно изложение
  • Барбекю, места за паркиране
  • Плевня, работилница
  • В град с богата история
  • Известен туристически район
  • Красиви гледки към планината

Описание: Ремонтирана къща с автентична българска архитектура, разположена в края на красив град. Двуетажна е и е с площ от 60 кв.м. Първият етаж се състои от: всекидневна с камина, диван и малка секция; кухня с шкафове долен и горен ред, фурна, котлони, хладилник/фризер и миялна машина; баня/тоалетна. Големи врати, френски тип, водят от всекидневната към верандата. До втория етаж се стига по външни стълби. Той включва: спалня с двойно легло и шкаф; спалня с две единични легла и скрин; дрешник; коридор. Вратите и прозорците в цялата къща са дървени. Подовете в кухнята са с теракот, а в останалата част са дървени. Имотът е с южно изложение и се намира на асфалтов път. Близо преминава малко поточе.

Дворът е с площ от 1 000 кв.м. и е добре поддържан. В него има барбекю, метална врата за автомобил, две места за паркиране, двуетажна плевня и работилница. Имотът е ограден с дървена ограда.

Местоположение: На 50 км. южно от гр. Велико Търново, в махала на 12 км от гр. Трявна - красив град с богато историческо и културно наследство. Районът е привлекателен за туристите, заради музеите, църквите и реставрираните къщи от Възрожденския период. Градът разполага с хотели, много места за забавление – ресторанти, барове, дискотеки, плувни басейни; както и банки, училища, болница, детски градини. В него всяка година се провеждат различни фестивали. Районът е красив, с планински гледки и предлага много възможности за туризъм. Има редовен ЖП и автобусен транспорт до близките градове.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.