|
- 8%
План
125 000 EUR
Продажба
115 000
Реф.№: VT979
Апартамент
130 кв.м
гр. В.Търново, Център
2 спални
  • Луксозен апартамент
  • Ново строителство
  • Отделен вход
  • Парно
  • Напълно обзаведен
  • Топ център
  • В стария град
  • На главна улица

Описание: Предлагаме Ви уникален, напълно обзаведен тристаен апартамент от 130 кв.м., в топ центъра на Велико Търново, съвсем близо до емблематични ресторанти и забележителности на града. Този новопостроен апартамент е луксозно завършен с кухня от масивно дърво, модерни ел. уреди, мраморен под в коридора, локално парно на ток с възможост за свързване към газ. Апартаментът предлага собствен вход от към калдъръмена улица, без общи части със съседи. Има функционално и удобно разположение на стаите на две нива, свързани със стълбище, завършено с масивно черешово дърво. Горното ниво на апартамента включва коридор, слънчева южна кухня/дневна с френски прозорци и тераса; баня/тоалетна и спалня. На долното ниво е разположена спалня, баня/тоалетна, перално помещение и складово пространство под стълбището. Апартментът е изискано обзаведен както следва:
Кухня/дневна: кожен разтегателен диван с фотьойли, маса, шкафове; напълно оборудвана кухня с барплот; климатик;
Спалня 1: легло, гардероб, бюро, скрин, климатик;
Спалня 2: двойно легло.
На долното ниво на апартмента има голям вграден гардероб, пераля/сушилня.
Имотът предствалява отлична инвестиция заради уникалното си местоположение на главната улица на Велико Търново. Възможност за отдаване под наем и приход. Паркинг.

Местоположение:  Изключително местоположение в началото на историческата Самоводска чаршия, привличаща посетители с уникалната си и автентична атмосфера, запазила духа и традициите на Възрожденския период. Апартаментът се намира в топ центъра на града и в непосредствена близост до исторически забележителности, архитектурни паметници, отлични ресторанти и заведения. Удобства като големи магазини, барове, болница, банки и др. също са близо.

Агент
Силвия Симеонова
моб: 0897 918 951
офис: 062 605 305
e-mail: silvia@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.