|
Продажба
15 000
Реф.№: VT252
Парцел в регулация
гр. В.Търново, Варуша
Парцел: 106 кв.м
  • В старата част
  • Панорама
  • На калдъръмена улица
  • Добра цена

Описание: Панорамен парцел с красива гледка към Велико Търново. Със своите калдъръмени улици и стари къщи, кварталът е съхранил атмосферата на възрожденския период. Парцелът е с големина 106 кв.м. и се намира на малка улица в старата част на града. Парцелът предлага възможност за построяването на 3 етажна къща.

Местоположение:  В старата част на Велико Търново, кв. Варуша, привличаща посетители с уникалната си и автентична атмосфера, запазила духа и традициите на Възрожденския период. Парцелът се намира на 5 мин. пеш от центъра на града и в непосредствена близост до исторически забележителности, архитектурни паметници, отлични ресторанти и заведения. Спокойно място, но в същото време удобства като големи магазини, барове, болница, банки и др. също са близо.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.