|
- 30%
План
5 000 EUR
Продажба
3 500
Реф.№: P1426
Парцел в регулация
40 км от В. Търново
Парцел: 2 500 кв.м
  • Краен имот
  • Красиви гледки
  • Планове за две къщи, двойни гаражи и барбекю
  • Лесен достъп
  • Близо до езера

Описание: Голям парцел с площ от 2 500 кв.м. с планове за строеж на две къщи в традиционен стил. Парцелът се намира в края на атрактивно село и предлага красиви гледки. Намира се близо до асфалтов път, което го прави лесно достъпен. Всяка къща е с големина 260 кв.м. и е на три нива със следното разположение:

1-во ниво: кухня-трапезария-всекидневна; тоалетна; мокро помещение; склад;

2-ро ниво: спалня с баня, още две спални, баня/тоалетна, тераса;

3-то ниво: таванска стая с баня/тоалетна и тераса;

Всяка къща е с план за двоен гараж и място за барбекю.

Свързване към ток и вода е лесно, тъй като парцелът се намира в границите на селото. Тих селски район с чисти езера, девствени гори и чист въздух. Цената включва парцела и плановете.

Местоположение: На 40 км. североизточно от гр. Велико в малко селце с около 100 жители, местен магазин и автобусен транспорт. Районът е подходящ за отдих. В близост има три езера, подходящи за риболов.

Агент
Силвия Симеонова
моб: 0897 918 951
офис: 062 605 305
e-mail: silvia@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.