|
- 10%
План
5 000 EUR
Продажба
4 500
Реф.№: C0705
Къща
70 кв.м
40 км от В. Търново
2 спални
Парцел: 590 кв.м
  • За тотален ремонт
  • Южно изложение
  • Асфалтов път
  • Стопански постройки
  • Гледка
  • Планинско село

Описание: Къща на един етаж, разположена в центъра на малко планинско село с красива природа. Къщата е за тотален ремонт или за събаряне. Застроената площ е 70 кв.м. и се състои от 3 големи помещения, маза и тераса. Къщата предлага красиви гледки, с южно изложение е и е разположена на асфалтов път. Има възможност за закупуване на земеделска земя от 18 400 кв.м. около селото.

Дворът е с площ от 590 кв.м. В него има стопански постройки.

Местоположение: 40 км. югоизточно от гр. Велико Търново в малко планинско село, разположено в подножието на Балкана. Красива природа.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.