|
- 10%
План
50 000 EUR
Продажба
45 000
Реф.№: K0813
Къща
100 кв.м
30 км от В. Търново
3 спални
Парцел: 1 042 кв.м
  • Масивна къща
  • Ремонтирана
  • Гледка
  • Камина
  • Южно изложение
  • Планинско село

Oписание: Двуетажна ремонтирана къща в планинско село. Къщата е с площ от 100 кв.м., разпределени между два етажа. Първият етаж се състои от антре, дневна с камина, трапезария с кухня, баня с тоалетна и тераса. По вътрешно стълбище се достига до втория етаж, където има три спални, едната със собствена баня с вана и две тераси. Къщата е масивна, изградена е от камък, тухли и бетон. В къщата има отоплителна система с радиатори, която работи на твърдо гориво, но може да работи и на ток. Къщата е с южно изложение и предлага красива гледка към близките хълмове.

Дворът е равен, с площ от 1042 кв.м. Ограден е с каменен зид и има вход за автомобил.  

Местоположение: На 30 км. южно от гр. Велико Търново, в малко и красиво планинско село с около 30 постоянни жители. Селото предлага лесен достъп до гр. Дряново, който е на около 6 км. Селото предлага красиви гледки. Районът е подходящ за развитие на селски туризъм. Близо е до река Янтра и два плувни басейна.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.