|
- 12%
План
45 000 EUR
Продажба
40 000
Реф.№: R1017
Къща
170 кв.м
25 км от В. Търново
4 спални
Парцел: 4 674 кв.м
  • Новопостроени къщи
  • Голям двор
  • Гледка
  • Външна постройка
  • Басейн
  • Оживено село
  • Исторически останки

Описание: Къща с басейн и голям двор, разположена в оживено село. Застроената площ е 140 кв.м. разпределени между два етажа. Първият етаж се състои от антре, кухня/всекидневна, мокро помещение и баня/тоалетна. По вътрешни стълби се стига до втория етаж, където са разположени коридор и три спални (едната от които е с баня/тоалетна). Има втора едноетажна къща, подходяща за гости. Площта й е 30 кв.м. и се състои от антре, стая и баня. Нуждае се от довършване. Близо до имота има речен поток. Красива гледка.

Дворът е равен, с големина 4 674 кв.м. В него има басейн и голяма външна постройка (107 кв.м.), подходяща за гараж, склад и др.

Местоположение: На 25 км. източно от гр. Велико Търново, в голямо село с над 500 жители. В селото има местни магазини и автобусен транспорт до гр. Златарица, който е само на 5 км. и предлага всички удобства като магазини, банки, болница, барове и др. Селото е спокойно и граничи с гора. В близост има езера и красива река.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.