|
- 20%
План
2 500 EUR
Продажба
2 000
Реф.№: R1007
Парцел в регулация
25 км от В. Търново
Парцел: 2 500 кв.м
  • Парцел с голяма площ
  • Подходящ за постоянно живеене и ваканции
  • Красива гледка
  • Вода и електричество са прекарани
  • В красиво, планинско село
  • Близо до река и две езера

Описание: Парцел с голяма площ /2 500 кв.м./ разположен само на няколко минути от центъра на селото. Имотът разполага с водоснабдяване и електричество. Разположението му в селото предлага красива гледка. Парцелът е подходящ за построяване на семейна къща или вила.

Местоположение: На 25 км. източно от гр. Велико Търново, в голямо село с над 500 жители. В селото има местни магазини и автобусен транспорт до гр. Златарица, който е само на 5 км. и предлага всички удобства като магазини, банки, болница, барове и др. Селото е спокойно и граничи с гора. В близост има езера и красива река.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.