|
Продажба
1 500
Реф.№: D0504
Къща
100 кв.м
19 км от В. Търново
2 спални
Парцел: 870 кв.м
  • За събаряне
  • Гледка
  • Развито село
  • Близо до главен път

Описание: Къща за събаряне, намираща се в оживено село, на 19 км от Велико Търново. Имотът е разположен на хълм и предлага красива гледка към селото.

Дворът е с големина 870 кв.м.

Местоположение: 19 км. източно от Велико Търново, в добре устроено и оживено село. Главния път София-Варна е на 1 км. и гр. Горна Оряховица е наблизо. Има местни магазини и кафенета, редовен автобусен транспорт, училище и детска градина. Наблизо има езеро, подходящо за риболов.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.