|
План
Продажба
140 000
Реф.№: VT2081
Къща
312 кв.м
гр. В.Търново, Стара част
2 спални
Парцел: 50 кв.м
  • Три нива
  • Отлична локация
  • Старата част на града
  • Бизнес потенциал

Описание:  Просторна къща, разположена в оживен район в старата част на Велико Търново. Застроената площ е 312 кв.м., разпределена между три нива. Първото ниво е подземно и се състои от една стая и две по-малки помещения. Второто ниво представлява приземния етаж на ниво улица, в който има коридор и просторно помещение, подходящо за всекидневна с кухня или търговска част. Третото ниво се състои от всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна и коридор. Къщата е необзаведена; нуждае се от ремост. Имотът има бизнес потенциал поради доброто си местоположение. Има малък заден двор с площ от 50 кв.м.

Местоположение: В сърцето на историческата част на гр. Велико Търново, на 2 мин. от Царевец и други исторически забележителности. Близо до уютен ресторант с бар; автобусна спирка и само на 5 мин. пеша от центъра на града.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.