|
- 16%
План
8 250 EUR
Продажба
7 000
Реф.№: D0531
Земеделска земя
19 км от В. Търново
Парцел: 3 300 кв.м
  • Статут: нива
  • Четвърта категория
  • До главен път София-Варна
  • Близо до оживено село

Описание: Обработваема земеделска земя, разположена в землището на село, източно от гр. Велико Търново. Площта е 3 300 кв.м със статут нива, четвърта категория. Намира се на главния път София-Варна със лице към пътя 72 кв.м. Ток и вода могат да бъдат прекарани, както и възможност да се смени предназначението и да се използва за строеж. Отлична възможност за инвестиция. Земеделска земя (10 011 кв.м.) в близост може да се купи за 20 000 евро.

Местоположение: 19 км. източно от Велико Търново, близо до главен път София-Варна - основна пътна артерия на Северна България. Наблизо има езеро, подходящо за риболов.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.