|
- 22%
6 000 EUR
Продажба
4 700
Реф.№: P0425
Парцел в регулация
15 км от В. Търново
Парцел: 1 000 кв.м
  • Лесен достъп
  • Асфалтирана улица
  • Добра локация

Описание: Дворно място с площ от 1 000 кв.м., разположено на асфалтирана улица, близо до центъра на оживено село, южно от Велико Търново. Близо до ток и вода.

Местоположение: На 15 км. южно от гр. Велико Търново, в оживено село с добри транспортни връзки с градовете Велико Търново и Елена. Районът е полупланински, с реки и езера, подходящи за отдих. На 10 минути път с кола има комплекс с тенис кортове и футболно игрище. В селото има магазини.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.