|
- 24%
Продаден
План
19 500 EUR
Продажба
15 000
Реф.№: G1241
Къща
75 кв.м
7 км от В. Търново
2 спални
Парцел: 1 436 кв.м
  • Къща на един етаж
  • Магазин/склад на груб строеж
  • Тухла
  • Обзаведена
  • За ремонт
  • Лесен достъп

Описание: Стара тухлена къща на един етаж, разположена близо до ЖП гара в гр. Горна Оряховица. Застроената площ е 75 кв.м. и се състои от три стаи, кухня, баня/тоалетна и маза. Къщата е обзаведена, но се нуждае от ремонт. Намира се на асфалтов път, близо до автобусна спирка; лесен целогодишен достъп.

Дворът е равен, с площ от 1 436 кв.м. В него има лозе с различни сортове грозде, овощни дървета, стари селскостопански постройки, както и търговска тухлена постройка на два етажа (60 кв.м., на груб строеж) с пряк излаз на път.

Местоположение: На 7 км. северозападно от гр. Велико Търново в град с добра инфраструктура. Близо до привлекателни туристически дестинации, като архитектурния резерват Арбанаси. Градът разполага с големи супер маркети, банки, болница, училища, детски ясли и детски градини, много ресторанти, кафенета и паркове. Добри транспортни връзки.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.