|
- 52%
План
10 340 EUR
Продажба
5 000
Реф.№: K0808
Парцел в регулация
30 км от В. Търново
Парцел: 940 кв.м
  • Леснодостъпен
  • Красива гледка
  • Вода и електричество могат да се свържат
  • Близо до гр. Дряново
  • Район, подходящ за селски туризъм

Описание: Парцел в регулация  с размер 940 кв.м., с много добро разположение и красива гледка. Въпреки че е разположен в хълмист район, имотът е леснодостъпен. Подходящ е за построяването на къща за гости, вила или къща за постоянно живеене. Вода и електричество има в непосредствена близост.

Местоположение: На 30 км. южно от гр. Велико Търново, в малко и красиво планинско село с около 30 постоянни жители. Селото предлага лесен достъп до гр. Дряново, който е на около 6 км. Селото предлага красиви гледки. Районът е подходящ за развитие на селски туризъм.

Агент
Силвия Симеонова
моб: 0897 918 951
офис: 062 605 305
e-mail: silvia@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.