|
- 39%
Продаден
План
59 000 EUR
Продажба
36 000
Реф.№: Z0104
Къща
160 кв.м
15 км от В. Търново
3 спални
Парцел: 1 500 кв.м
  • Ремонтирана къща
  • Обзаведена
  • С традиционни елементи
  • Механа
  • Спални с бани/тоалетни
  • Гледка
  • Локално парно
  • В привлекателно село
  • Много възможности за отдих

Описание: Напълно ремонтирана и обзаведена къща със запазени традиционни декоративни елементи и разположена в подножието на Стара планина. Предлага удобства и лукс. Общата й застроена площ е 160 кв.м. и е на два етажа. Първият се състои от механа с камина, кухня и баня/тоалетна. Кухненската част е обзаведена с фурна, миялна машина и хладилник. Вторият етаж се състои от две спални с баня/тоалетна и още една спалня. Дървена тераса, разкрива страхотна гледка към планинските върхове. Къщата се отоплява чрез локално парно, свързано с камина на дърва. Къщата разполага със система от соларни панели на покрива, които осигуряват икономично и екологично затопляне на водата. Подходяща е за постоянно живеене, а и за развитие на бизнес с къща за гости.
Дворът е с големина 1 500 кв.м. с ремонтиран, каменен навес, място за съхранение на дърва и вход за автомобил.

Местоположение: На 15 км. южно от гр. Велико Търново, в едно от най-привлекателните села в района на гр. Дряново. Селото е известно с многото ремонтирани къщи и традиционната атмосфера. Районът се развива бързо, като има много новопостроени къщи и комплекси. Предлага много възможности за отдих – ски, селски, културен и еко-туризъм. Къщата е леснодостъпна, тъй като се намира точно до главния път за ски-курорта Узана и Дряновския манастир.

Агент
Силвия Симеонова
моб: 0897 918 951
офис: 062 605 305
e-mail: silvia@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.