|
- 24%
3 800 EUR
Продажба
2 900
Реф.№: Y0702
Парцел в регулация
257 км от В. Търново
Парцел: 1 900 кв.м
  • Равен терен
  • Гледки във всички посоки
  • Леснодосътпен
  • Вода и електричество могат да се свържат
  • В югозиточна България
  • В подножието на Странджа

Описание: Парцел в регулация, ограден от телена ограда. Теренът е заравнен с открити гледки във всички посоки. Разположен е в края на селото и има непосредствен достъп на асфалтов път. Съседният имот също се продава. Вода и електричество могат да се свържат при наличието на разрешително за строеж.

Местоположение: Селото се намира в югоизточна България. Принадлежи към община Елхово, район Ямбол. Намира се в подножието на Странджа, само на 9 км. от гр. Елхово (4-5 мин. път с кола) и на разстояние 90 км. от гр. Бургас. Село Добрич е на 15 км. от с. Стефан Караджово – известно със санаториума в него и лечебен извор.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.