|
- 26%
План
13 500 EUR
Продажба
10 000
Реф.№: K0108
Парцел в регулация
20 км от В. Търново
Парцел: 1 350 кв.м
  • План за построяване на двуетажна къща
  • Къща и гараж с апартамент
  • Зона за барбекю с навес
  • Гледка
  • В атрактивно село
  • Близо до известен манастир, почивен комплекс с басей и ресторант

Описание: Парцел 1350 кв.м. с план за построяване на двуетажна жилищна сграда и гараж с апартамент. Плана за строеж позволява изграждането на двуетажна еднофамилна къща с площ от 190 кв.м. Първият етаж се състои от всекидневна, кухня, трапезария, баня/тоалетна, килер, коридор, веранда и зона за барбекю с навес (15.25 кв.м.) Вътрешни стълби водят до втория етаж, който включва коридор, спалня с баня, още две спални, баня/тоалетна и тераса. Проектът включва изграждането на гараж с отделен апартамент на второ ниво (84,50 кв.м.). Първото ниво представлява гараж за две коли; външни стълби водят до втория етаж, който се състои от боксониера с кухненска част и баня/тоалетна. Вода и електричество са свързани към имота.

Местоположение: На 20 км. югоизточно от гр. Велико Търново, в едно от най-известните и красиви села в района на В. Търново. Заобиколено е от красиви планински върхове. В района има манастир, който привлича много туристи. Селото е добре развито  и разполага с магазини, заведения и редовен автобусен транспорт.

Агент
Ивелин Иванов
моб: 0888 876 599
офис: 062 605 305
e-mail: ivelin@vtbulgaria.com

Агенция за недвижими имоти ВТ България ООД, и от името на Продавачите на този имот, заявява, че: 1. Посочените особености са предназначени да дадат относително точно, вярно и цялостно описание, за да насочат потенциалните купувачи, и не са част от оферта или договор. 2. Всички описания, размери, площи, планове, забележки за състояние и други детайли са предоставени с честни намерения, но никой потенциален купувач не трябва да ги приема като представяне на достоверни факти, а трябва да се увери лично чрез оглед или по друг начин в коректността на всеки факт. 3. Не се поема отговорност за каквито и да е разходи, направени от потенциални купувачи при огледи на имоти, които са били продадени, отдадени или оттеглени от пазара. 4. С разпечатването на тази оферта Вие се съгласявате с Условията за ползване на ВТ България ООД, Политиката за защита на личните данни и Разпоредбите за авторско право.